Plošča iz himalasjke soli s kovinskim podstavkom za zar in postrezbo 30x20x3,8

Omogoča pečenje in kuhanje na pari brez masti, kar je eden od najbolj zdravih načinov priprave hrane. Lahko se uporablja na plinu, v pečicah, na rešetki za žar, lesenem oglju in v zamrzovalniku. Zaradi svoje posebne kristalne strukture in podpira počasno, kontinuirano segrevanje, dobro zadržuje toploto in je prav tako odporna pred zamrznitvijo. Zaradi antibakterijske vsebnosti soli se lahko čisti na suho ali z malo vode.

42.70 

2 na zalogi

Šifra: HIM-SP-KP-KUH Kategoriji: , Oznaki: ,

PLOŠČE ZA ŽAR IN SUŠI – BBQ

Plošča za peko iz himalajske soli.

je vsestranski zdrav gastronomski izdelek. Primerna je za začinjanje, pečenje, pečenje na žaru,
ohranjanje hrane na toplem in hladnem, zamrzovanje in serviranje.

Njena osnovna sestavina je enaka kateremkoli drugem izdelku iz himalajske soli.
Čista, neobdelana, brez aditivov, 100% naravna.

Himalajska sol, pripravljena na plošči iz himalajske soli za peko prodira skozi meso in zelenjavo,
je obogatena z minerali in elementi v sledeh, ki se nahajajo v njej.

Naše solne plošče za pečenje na žaru lahko segrevate na štedilniku ali v pečici,
nato pa jih lahko uporabite pri mizi kot ploščo za žar.

Hrana na žaru je hkrati tudi soljena.

Plošče so primerne za ribemeso in zelenjavo.
Jedi se med pečenjem solijo ob stiku s solno ploščo.
Za suši je mogoče uporabiti zamrznjene plošče.

Splošna navodila:

Pečice predhodno ne segrevajte. Ploščo namestite v spodnji del pečice. Plošča mora biti čista in suha.

Vsaj 24 ur prej plošče ne uporabljajte. Hrane ne postavite neposredno iz hladilnika na žar ploščo.

Pred prvo uporabo plošče priporočamo segrevanje v pečici:

ploščo segrevajte 15 minut pri 80 stopinjah in še 15 minut pri 120 stopinjah.
Nato ploščo odstranite in pečico ohlajajte 30 minut.

Plošča je pripravljena za uporabo.

Ploščo postavite v (hladno) pečico in jo grejte največ 45 minut:
prvih 15 minut na 90 stopinj, nato 15 minut na 180 stopinj in še 15 minut na najvišji
temperaturi (približno 270 stopinj).

Plošča lahko med segrevanjem nekoliko razpoka. To je običajno.

Dobro naoljeno in začinjeno hrano položimo neposredno na vročo
solno ploščo in jo spečemo na obeh straneh.

Hrana se med pečenjem sama nasoli.
Prosimo, upoštevajte: večkrat kot boste hrano obrnili, bolj bo slana.

Meso, ribe ali zelenjavo postrezite na površini, odporni na toploto.
Uporabite naš odličen nosilec za žar plošče.

Solno ploščo

preprosto očistite s strgalom in nato z vlažno krpo, ko se ohladi.
Če na plošči ostane preveč ostankov hrane, suho solno ploščo zdrgnite z brusnim papirjem.
Nato jo obrišite z vlažno krpo in pustite, da se posuši.

VEČ INFORMACIJ O SOLNIH PLOŠČAH:

Solne plošče zadržijo toploto dolgo časa in jo dolgo tudi oddajajo.
Mineralna sol ima visoko temperaturo taljenja, nekaj več kot 800 stopinj, zato ne skrbite,
da vaša solna plošča ne bi mogla prenašati visokih temperatur peči ali pečice.
Solne plošče nimajo ravnih robov, saj so narejene ročno.
Prosimo, da to upoštevate pri naročanju solnih plošč.

Upoštevajte tudi, da držalo žar plošče ni primerno
za pranje v pomivalnem stroju.

Oglejte si video:  Kuhanje z Himalsjko solno ploščo:

Vzdrževanje – Nega plošče za žar

Video je v angleščini

Teža 6.5 kg

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Ne zamudite nobene novice

Naročite se na naše novice

PLAČUJ VARNO

Plačujte varno, z najbolj
popularnimi metodami

PODPORA

Za podporo pišite na:
info.etr@psd-group.eu

OSEBNI PREVZEM

Šmartinska c. 130
1000 Ljubljana

×