spletna trgovina psdshop header
Spletna trgovina PSDSHOP | Himalajske solne lučke | Prehranska dopolnila Vitaking

Ugodne cene in pestra izbira.

Prikaz vseh 4 rezultatov

Himalajska solna plošča | zidak 20x10x2,5cm

4,27

Himalajska solna plošča, zidak za dekoracijo in kuhinjo.

Naravni Himalajski solni zidak je razrezan na ploščice in gladko brušen. Njegova barva je lahko zelo raznolika, od rožnate do temno oranžne, lahko je lepo žilasta, progasta ali trdna, odvisno od tega iz katere plasti prihaja. Z osvetlitvijo, solne površine povečuje lepoto in vzdušje prostora. Ne samo, da blagodejno vpliva na naše zdravje, saj lahko s himalajskimi solni zidaki okoli sebe ustvarimo zdrav, zdravilni prostor. Svoj čar mu dajejo tudi estetika, slog in unikatnost. Veliko se uporablja, bodisi pri notranji opremi, wellnessu ali na številnih področjih gastronomije. Kuhinja: solni zidaki, ki se uporabljajo kot kuhalne plošče, so odlične za svežo zelenjavo, meso, ribe, pokrovače, sadje in sir. Uporaba: za gradnjo in dekoracijo različnih prostorov (wellness in spa prostori, savne, solne sobe, stanovanjski prostori itd.) - optimalna za žar - velikost: 20 x 10 x 2,5 cm - Teža: 1,15 kg Obvestilo: Solne plošče, zidaki se izrezujejo iz skal himalajske soli, zato njihovi vogali in robovi niso povsem ravni.

Opeke, solni zidaki iz himalajske soli

so odličen gradbeni material, iz katerih lahko v zaprtih prostorih oblikujete dekorativne predmete. V vašem domu lahko zgradite solno sobo ali postavite zid iz solne opeke in ga osvetlite. Naše opeke so zelo dekorativne tudi v spa in wellness prostorih. Solne opeke so gladke, tako da jih je mogoče enostavno sestaviti. Naravni zidaki so na eni stran ne polirani in grobi (glej slike). Opeke so rožnate barve z različnimi odtenki, če ni navedeno drugače. Opeke bele barve so redkejše. Solne opeke so na voljo v različnih velikostih, odvisno od vaših potreb.

PLOŠČE ZA ŽAR IN SUŠI

Naše solne plošče, zidaki za pečenje na žaru lahko segrevate na štedilniku ali v pečici, nato pa jih lahko uporabite pri mizi kot ploščo za žar. Hrana na žaru je hkrati tudi soljena. Plošče so primerne za ribe, meso in zelenjavo. Jedi se med pečenjem solijo ob stiku s solno ploščo. Za suši je mogoče uporabiti zamrznjene plošče. Če nimate primerne podlage, priporočamo, da uporabite naš praktični nosilec za žar ploščo iz nerjavečega jekla, prevlečenega s porcelanom. Osebna uporaba: Solne plošče se lahko uporabljajo tudi za razstrupljanje telesa. Da bi žar plošča ostala trdna in vroča, priporočamo uporabo plošče debeline 5 cm.

Splošna navodila

Pečice predhodno ne segrevajte. Ploščo namestite v spodnji del pečice. Plošča mora biti čista in suha. Vsaj 24 ur prej plošče ne uporabljajte. Hrane ne postavite neposredno iz hladilnika na žar ploščo. Pred prvo uporabo plošče priporočamo segrevanje v pečici: ploščo segrevajte 15 minut pri 80 stopinjah in še 15 minut pri 120 stopinjah. Nato ploščo odstranite in pečico ohlajajte 30 minut. Plošča je pripravljena za uporabo. Ploščo postavite v (hladno) pečico in jo grejte največ 45 minut: prvih 15 minut na 90 stopinj, nato 15 minut na 180 stopinj in še 15 minut na najvišji temperaturi (približno 270 stopinj). Plošča lahko med segrevanjem nekoliko razpoka. To je običajno. Dobro naoljeno in začinjeno hrano položimo neposredno na vročo solno ploščo in jo spečemo na obeh straneh.  Hrana se med pečenjem sama nasoli. Prosimo, upoštevajte: večkrat kot boste hrano obrnili, bolj bo slana. Meso, ribe ali zelenjavo postrezite na površini, odporni na toploto. Uporabite naš odličen nosilec za žar plošče. Solno ploščo preprosto očistite s strgalom in nato z vlažno krpo, ko se ohladi. Če na plošči ostane preveč ostankov hrane, suho solno ploščo zdrgnite z brusnim papirjem. Nato jo obrišite z vlažno krpo in pustite, da se posuši.

VEČ INFORMACIJ O SOLNIH PLOŠČAH

Solne plošče zadržijo toploto dolgo časa in jo dolgo tudi oddajajo. Mineralna sol ima visoko temperaturo taljenja, nekaj več kot 800 stopinj, zato ne skrbite, da vaša solna plošča ne bi mogla prenašati visokih temperatur peči ali pečice. Solne plošče nimajo ravnih robov, saj so narejene ročno. Prosimo, da to upoštevate pri naročanju solnih plošč. Upoštevajte tudi, da držalo žar plošče ni primerno za pranje v pomivalnem stroju. Himalajska sol vpliva tudi na zdravje vaše kože. Zahvaljujoč vsebnosti mineralov in elementov v sledovih, kožo navlaži, jo naredi mehko in polepša videz. Kožo osvobaja škodljivih učinkov onesnaženega zraka in kozmetike, razkužuje in zmanjšuje vnetja. Himalajska sol je najbolj naravna in starodavna morska sol, brez vseh industrijskih posegov, obdelave in aditivov. Meso in zelenjava na žaru na himalajski solni pečici sta sočna, ostajata bogata z vitamini in ohranjata visoko vsebnost mineralov. Še ena posebnost v vaši kuhinji in jedilnic za postrežbo.

Vitamin A,D,E plus Selen, 30 kapsul

10,99

Vitamin A + D + E

je pravi vrhunski izdelek (Vitamin A + D + E + Omega 3) podjetja Vitaking. Ena kapsula vsebuje naslednje sestavine v odlični kakovosti in v velikih količinah.

[wiki thumbnail="on"]Vitamin A[/wiki]

se imenuje tudi retinol, ekvivalent retinola, vendar ga pogosto imenujemo tudi vitamin za zaščito kože. Vitamin A
  • prispeva k normalni presnovi železa,
  • prispeva k vzdrževanju normalne sluznice,
  • prispeva k vzdrževanju normalne kože,
  • pomaga ohranjati normalen vid,
  • prispeva k normalnemu delovanju imunskega sistema.

Vitamin D

Vitamin D se telesu dovaja z izpostavljenostjo soncu in ustrezno prehrano. V velikih mestih z gostim smogom je potreben povečan vnos vitamina D. prispeva k normalni absorpciji / uporabi kalcija in fosforja, prispeva k normalni ravni kalcija v krvi, prispeva k vzdrževanju kosti, prispeva k ohranjanju normalnega delovanja mišic, prispevajo k vzdrževanju zob, prispeva k normalnemu delovanju imunskega sistema.

Vitamin E

Vitamin E pomaga zaščititi celice pred oksidativnim stresom. Selen je mineral, ki se v telesu pojavlja le v majhnih količinah - v sledovih in ga je zato treba nenehno uživati. prispeva k tvorbi sperme, prispeva k vzdrževanju las, pomaga vzdrževati nohte, prispeva k delovanju imunskega sistema, prispeva k delovanju ščitnice, pomaga zaščititi celice pred oksidativnim stresom.

Omega-3

Poleg vitaminov A + D + E, izdelek vsebuje Omega 3. Maščobne kisline spadajo v skupino nenasičenih maščobnih kislin. So bistvenega pomena za življenje, vendar jih telo žal ne more proizvajati samo. EPA in DHA prispevata k normalnemu delovanju srca - pozitiven učinek dosežemo z dnevnim vnosom 250 mg EPA in DHA. DHA pomaga ohranjati normalen vid - pozitiven učinek dosežemo z dnevnim vnosom 250 mg EPA in DHA. DHA prispeva k vzdrževanju normalnega delovanja možganov - pozitiven učinek dosežemo z dnevnim vnosom 250 mg EPA in DHA. Sestavine: pripravek vitamina E (d-atfa-tokoferil acetat, fino ltonovo sojino olje), želatina, ribje olje. Pripravek vitamina E: (mešani tokoferoli: (alfa, beta, gama, delta), rafinirano sojino olje), emulgator: glicerin. Pripravek vitamina A: (e-emulgator sončnično olje, beta-karat, antioksidant: dl-alfa-tokoferol), voda. Pripravek selena: (maltodekstrin, emulgator natrijev nitrat. Sredstvo proti strjevanju: kalcijev karbonat, natrijev selenat). Barvilo: tltan-dloxld. D3-vttamln pripravek: (palmovo olje, kotekafciferol, antioksidant: -tokoferol). Surovine niso madžarskega izvora. Zaradi vsebnosti betakarotena ni priporočljiv za kadilce ali za tiste ki delajo z azbestom. OPOZORILA IN NAVEDBE: Priporočeni dnevni odmerek: 1 kapsula na dan ob obroku. “Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti“; “Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano“; “Shranjujte v hladnem in suhem prostoru, zaščitenem pred svetlobo“ “Shranjevati nedosegljivo otrokom!“ Neto teža: 26,6 g

Himalajska solna plošča s kovinskim pladnjem za žar – BBQ

42,70
[vc_row][vc_column][vc_column_text]

PLOŠČE ZA ŽAR IN SUŠI - BBQ

Naše solne plošče za pečenje na žaru lahko segrevate na štedilniku ali v pečici, nato pa jih lahko uporabite pri mizi kot ploščo za žar. Hrana na žaru je hkrati tudi soljena. Plošče so primerne za [wiki title="Ribe" base="SI"]ribe[/wiki], [wiki title="Meso" section="Mišica"]meso[/wiki] in [wiki title="Zelenjava" base="SI" thumbnail="on"]zelenjavo[/wiki]. Jedi se med pečenjem solijo ob stiku s solno ploščo. Za [wiki title="Suši" base="SI" thumbnail="on"]suši[/wiki] je mogoče uporabiti zamrznjene plošče.
Splošna navodila:
Pečice predhodno ne segrevajte. Ploščo namestite v spodnji del pečice. Plošča mora biti čista in suha. Vsaj 24 ur prej plošče ne uporabljajte. Hrane ne postavite neposredno iz hladilnika na žar ploščo. Pred prvo uporabo plošče priporočamo segrevanje v pečici: ploščo segrevajte 15 minut pri 80 stopinjah in še 15 minut pri 120 stopinjah. Nato ploščo odstranite in pečico ohlajajte 30 minut. Plošča je pripravljena za uporabo. Ploščo postavite v (hladno) pečico in jo grejte največ 45 minut: prvih 15 minut na 90 stopinj, nato 15 minut na 180 stopinj in še 15 minut na najvišji temperaturi (približno 270 stopinj). Plošča lahko med segrevanjem nekoliko razpoka. To je običajno. Dobro naoljeno in začinjeno hrano položimo neposredno na vročo solno ploščo in jo spečemo na obeh straneh. Hrana se med pečenjem sama nasoli. Prosimo, upoštevajte: večkrat kot boste hrano obrnili, bolj bo slana. Meso, ribe ali zelenjavo postrezite na površini, odporni na toploto. Uporabite naš odličen nosilec za žar plošče.

Solno ploščo

preprosto očistite s strgalom in nato z vlažno krpo, ko se ohladi. Če na plošči ostane preveč ostankov hrane, suho solno ploščo zdrgnite z brusnim papirjem. Nato jo obrišite z vlažno krpo in pustite, da se posuši.
VEČ INFORMACIJ O SOLNIH PLOŠČAH:
Solne plošče zadržijo toploto dolgo časa in jo dolgo tudi oddajajo. Mineralna sol ima visoko temperaturo taljenja, nekaj več kot 800 stopinj, zato ne skrbite, da vaša solna plošča ne bi mogla prenašati visokih temperatur peči ali pečice. Solne plošče nimajo ravnih robov, saj so narejene ročno. Prosimo, da to upoštevate pri naročanju solnih plošč. Upoštevajte tudi, da držalo žar plošče ni primerno za pranje v pomivalnem stroju.
Oglejte si video: Kuhanje z Himalsjko solno ploščo [embed]https://www.youtube.com/watch?v=pueNIcE6SyM[/embed] - Video je v angleščini Vzdrževanje - Nega plošče za žar [embed]https://youtu.be/FjbhoHGmbmg[/embed] - Video je v angleščini[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Vitamin E-400IU naravni, D-alpha, 60 tablet

12,00

[wiki base="SI" thumbnail="on"]Vitamin E[/wiki]

je eden od najučinkovitejših antioksidantov, ki jih telo shrani v jetrih, maščobnem tkivu, srcu, mišicah, modih, maternici, krvi, nadledvični žlezi in hipofizi. Mnogi raziskovalci pravijo da je naravni vitamin E (d-alfa) učinkovitejši in se bolje absorbira kot sintetični (dl-alfa). Je topen v maščobah, eden najučinkovitejših antioksidantov, ki jih telo shrani v jetrih, maščobnem tkivu, srcu, mišicah, modih, maternici, krvi, nadledvični žlezi in hipofizi. Mnogi raziskovalci pravijo, da je naravni vitamin E (d-alfa) učinkovitejši in se bolje absorbira kot sintetična (dl-alfa) različica. Tako kot vitamin C, je tudi ta antioksidant. Njegova glavna naloga pri negi kože je zaščita pred poškodbami sonca. Vitamin E absorbira škodljivo UV svetlobo sonca, kadar ga nanesemo na kožo.

Ščiti pred boleznimi

Vitamin E pomaga vzdrževati pravilno delovanje možganov in lahko zmanjša razvoj Alzheimerjeve bolezni. Vpliva na celični ravni, zato celo upočasni proces staranja, njegova najpomembnejša vloga je zaščita celične membrane, lahko ščiti pred kardiovaskularnimi in rakavimi boleznimi.

Zakaj uporabljati to prehransko dopolnilo?

  • Kožo ščiti pred prezgodnjim staranjem, krepi nohte in lase,
  • Upočasni staranje celic in z rednim uživanjem lahko ostanemo mladostni,
  • Ima zelo pomembno vlogo pri ohranjanju zdravja oči in preprečuje poslabšanje ostrine vida v starosti,
  • Sodeluje v telesni presnovi beljakovin, ogljikovih hidratov in maščob ter ravnovesju tekočin,
  • Zaradi antioksidativnega učinka je za srčne bolnike priporočljivo preprečevati aterosklerozo,
  • Športniki, zlasti bodybuilderji, potrebujejo dodaten vitamin E za pravilen razvoj mišic, saj izboljša mišično zmogljivost in upočasni utrujenost,
  • Krepi imunski sistem, še posebej koristno za starejše ljudi,
  • Pri pljučnih boleznih z dobrimi učinki lahko pomaga Parkinsonovim bolnikom tako, da olajša trzanje mišic,
  • Izboljša proces regeneracije celic in je zato še posebej uporaben v oslabljenih pogojih po bolezni,
  • znižuje krvni tlak in preprečuje razvoj žilnih bolezni.
Sestavine: d-alfa-tokoferol (Vitamin E), želatina, sojino olje, sončnično olje, vlažilec: glicerin, voda. OPOZORILA IN NAVEDBE: Priporočeni dnevni odmerek: 1 kapsula na dan ob obroku. “Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.“; “Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano“; “Shranjevati nedosegljivo otrokom!“; “Shranjujte v hladnem in suhem prostoru, zaščitenem pred svetlobo. “ Neto teža: 35,4g±10% (60db)